Българи мистериозно изчезват зад граница. Това впечатление остава във всички

...
Българи мистериозно изчезват зад граница. Това впечатление остава във всички
Коментари Харесай

Ексклузивно! Българин мистериозно изчезна зад граница! Нов случай от Лондон, вижте подробности

Българи мистериозно изчезват зад граница. Това усещане остава във всички поради зачестилите вести на изчезнали нашенци, които са напуснали рамките на България. От повече от месец няколко българки потънаха в дън земя на гръцкия остров Крит, предава БЛИЦ.

Малко по-късно се появи притеснителната информация, че нашенецът Христо Ангелов е кацнал в британския град Лутън, а след това дирите му се губят. За страдание се разбра, че мъжът е умрял от инфаркт. Сега се появи поредна притеснителна информация за липсващ земляк на Острова.



Публикуваме апела на българката Мадлена Трифонова, която популяризира информация за собствен непосредствен – Павлин Станев – чийто дири са изчезнали в Лондон. Публикуваме нейния зов в групата “Бг Хелп Лондон”, без редакторска информация:

“Издирва се ПАВЛИН СТАНЕВ. Моля разпространете и всеки, който в миналото някъде е работил с вего и има каквато и да е информация да се обади на 101 или да ми написа на персонални. Момчето е работело като сервитьор/кетеринг през организации на разнообразни места. Последният прочут адрес е в Shadwell.  Моля ви даже да се обадите в полицията да ми пишете и на персонални, тъй като полицията не постоянно оповестява всички влакна на околните. А нещо даже и дребно може да се окаже от помощ. Близките организират и лично търсене.  Моля споделяйте. Все някой в миналото някъде го е виждал. Дори и незначителна инфо да имате пишете ми, да можем да построим мозайката. Благодаря”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР