Балчик. Не възнамеряваме да променяме данъчния модел, като ще запазим

...
Балчик. Не възнамеряваме да променяме данъчния модел, като ще запазим
Коментари Харесай

Деница Сачева, ГЕРБ-СДС: Не възнамеряваме да променяме данъчния модел, като ще запазим плоския данък от 10%

Балчик. Не имаме намерение да променяме данъчния модел, като ще запазим плоския налог от 10%, сподели в Балчик лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Добрич Деница Сачева, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ - Добрич . По думите ѝ прогресивното подоходно облагане, което оферират други политически обединения, ще удари най-вече междинната класа.

Пред членовете и симпатизантите на партията тя открои като приоритет приемането на България в Еврозоната и последователното равнене на приходите на българите с тези на западноевропейците. „ Основните аргументи българите да отпътуват в чужбина са търсене на по-качествено обучение и по-добре платена работа. Трябва да продължим промяната във висшите ни учебни заведения и да предлагаме съвременно и конкурентно образование на младежите “, уточни тя.

В програмата на партията е заложена смяна в Закона за поощряване на заетостта, с която ще се основат повече благоприятни условия за предприемачество. Силен акцент е подложен и върху построяването на индустриални зони и пътна инфраструктура, с цел да бъдат привлечени вложения и да се основат повече работни места. Според Сачева ще се основат условия за пускане на бизнес напълно по електронен път. Ще бъдат съкратени инспекциите на нужните документи и ще бъдат отстранени 50% от регулаторните режими.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР