БЪФАЛО, Ню Йорк (АП) — Роднини на жертви на расистка

...
БЪФАЛО, Ню Йорк (АП) — Роднини на жертви на расистка
Коментари Харесай

Очаква се актуализация в случай на стрелец в супермаркет Бъфало, докато семействата чакат решение за смъртно наказание

БЪФАЛО, Ню Йорк (АП) — Роднини на жертви на расистка всеобща пукотевица в супермаркет Бъфало, Ню Йорк, бяха извикани пред федералния съд Петък за „ основна актуализация “ в правосъдното дело против стрелеца, сподели техният юрист.

Срещата сред представители на Министерството на правораздаването и жертвите на Пейтън Гендрон ще се състои преди авансово плануваната следобедна конференция за положението, сподели юрист Терънс Конърс.

Конърс съставлява родственици на някои от 10-те убити чернокожи и трима други ранени при нападението от 14 май 2022 година

Семействата чакаха да чуят дали прокурорите ще изискат смъртна присъда против 20-годишния Джендрън, който е упрекнат във федерално обвиняване в закононарушения от ненавист и обвинявания в оръжия.

Гендрън към този момент излежава голям брой доживотни присъди без опция за условно освобождение, откакто се призна за отговорен по държавни обвинявания в ликвидиране и домакински тероризъм, стимулиран от ненавист. В Ню Йорк няма смъртно наказване, само че екзеку...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР