Бъдещето на звездата на Антоан Гризман в Барселона продължава да

...
Бъдещето на звездата на Антоан Гризман в Барселона продължава да
Коментари Харесай

Ювентус обмисля привличането на Гризман за заместник на Роналдо

Бъдещето на звездата на Антоан Гризман в Барселона продължава да бъде неразбираемо. В последните седмици се появиха информации, че французинът може да се завърне в Атлетико Мадрид, като в противоположната посока щеше да замине халфа Саул Нигес. Преговорите обаче зациклиха, а също по този начин нападателят бе предлаган още Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси и Тотнъм.

Днес обаче испанското издание „ Sport “ излиза с информация, което обвързва директно бъдещето на Кристиано Роналдо и Антоан Гризман.

Както е известно, португалецът има още единствено година от контракта си с „ биаконерите “ и макар многократните уверения от управлението, към момента има подозрения дали той няма да реши да напусне през тази година. Именно такова развиване на обстановката пък може да повлияе директно на Гризман, защото той е харесван в Торино, които ще се насочат точно към него за заместител на Кристиано при вероятно негово овакантяване.

Наскоро президентът на „ каталунците “ Жоан Лапорта увери, че международният първенец е мечтан на „ Камп Ноу “, където го харесват и разчитат на него, само че все пак сериозните проблеми с балансирането на бюджета и комплицираната финансова обстановка водят на там, че перото за заплати би трябвало да бъде съществено понижено, а размерите на възнаграждението на френското острие е измежду най-сериозните в отбора. По тази причина негова продажба наподобява изцяло допустима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР