Бъдещето на Гарет Саутгейт ще бъде предмет на дискусия след

...
Бъдещето на Гарет Саутгейт ще бъде предмет на дискусия след
Коментари Харесай

Достатъчно ми е проклетата реалност, с която се сблъскват английските треньори - време е за промяна

Бъдещето на Гарет Саутгейт ще бъде предмет на полемика след Еврото - и ще бъде забавно да се види в каква посока ще поеме ФА се реалокират, в случай че останат да търсят нов управител на Англия.

Саутгейт се потвърди като доста кадърен оператор на най-високо равнище - и в случай че Англия най-сетне успее да трансферира линията в Германия след серия от съвсем пропуски, тогава няма да има дефицит на оферти за него да се върне в клубния футбол, когато договорът му изтече няколко месеца по-късно.

Но бих желал да бъда муха на стената в офисите на Уембли, когато комисията, виновна за идващото предопределение, разисква техните благоприятни условия.

Защото, в случай че желаят да назначат англичанин, те имат извънредно стеснен набор от претенденти, от които да избират.

Не съм изцяло срещу задграничен управител да следва стъпките на Свен Горан Ериксон и Фабио Капело. Ако някой като Пеп Гуардиола или Юрген Клоп си хареса работата, да вземем за пример, ясно е, че изгодите за националния тим биха били големи....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР