Бъдеща майка сподели размяна на текстови съобщения от намесващата си

...
Бъдеща майка сподели размяна на текстови съобщения от намесващата си
Коментари Харесай

„Свекърва ми се отнася към раждането ми като към зрителски спорт – тя няма да спазва границите“

Бъдеща майка показа замяна на текстови известия от намесващата си свекърва, който изиска „ ние желаеме да бъдем първите, които ще я държат [бебето] “.

Съобщенията стартират много внезапно, когато свекървата изисква: „ Кога ще родиш бебето? ", а бъдещата майка дава отговор, че не е сигурна. Продължавайки напред, свекървата написа: „ Бихме желали да бъдем там за раждането и да помогнем. "

Текстът не е заложен като въпрос, а по-скоро като изказване на факт. Тя продължава, като прибавя: „ Бихме желали да бъдем първите, които ще я държат. “ Въпреки това, поддържайки нещата учтиви и пробвайки се да отстоява своите граници, майката - дава отговор, че тя и брачният партньор й биха желали да свършат тази част " сами. " Тя даже посочи " мама, баща и бебе. "

Това не се хареса на свекървата, която прибегна, като сподели: Това е доста разочароващо. Защо я пазиш [бебето] от нас? " Тя даже добави, че братовчедът на брачна половинка й е разрешил на родителите му да дойдат в болничното заведение и новата баба е трябвало да пререже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР