Бъдещ баща почина на борда на полет на Ryanair и

...
Бъдещ баща почина на борда на полет на Ryanair и
Коментари Харесай

Бременна жена не разбира, че съпругът й е починал на мястото си в полет на Ryanair

Бъдещ татко умря на борда на полет на Ryanair и бременната му брачна половинка нямаше визия, защото бяха седнали един от различен.

Джузепе Стило беше в предната част на самолета за полета от летище Торино в Италия, до момента в който брачната половинка му Федерика Марела беше откъм гърба, заради разпределението на местата на самолетната компания. Петнадесет минути след политане самолетът се върна към летището за политане заради повреда на борда.

Федерика, която се омъжи за Джузепе през юни предходната година, в началото нямаше визия, че брачният партньор й е повода за обрата във въздуха. Той не реагира и двама лекари, които също бяха на борда на полета, направиха на 35-годишния CPR. Екипажът също се опита да го съживи благодарение на дефибрилатор.

Когато полетът кацна в 11:35 сутринта, незабавните медици се качиха на борда на самолета и приложиха в допълнение лекуване, само че той не съумя да бъде избавен, макар всичките старания на всички, които се пробваха да оказват помощ. Когато Федерика, която е бременна в петия месе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР