Бабата на момчето, което беше простреляно в главата в мегацърквата

...
Бабата на момчето, което беше простреляно в главата в мегацърквата
Коментари Харесай

Момче, което беше простреляно в главата по време на стрелбата в мегацърквата на Джоел Остийн, е с отстранена част от мозъка

Бабата на момчето, което беше простреляно в главата в мегацърквата на популярния свещеник Джоел Остийн по-рано този месец, е изгубила част от челото си лоб, до момента в който се подлага на лекуване в болничното заведение.

Уоли Каранца направи обява във Фейсбук три дни след стрелбата, казвайки, че нейният седемгодишен внук Самуел Морено-Каранза „ е изгубил огромна част от това, което ни прави ние сме “, откакто „ половината от десния му череп [трябваше] да бъде отхвърлен хирургически по време на две интервенции, направени за по-малко от 24 часа “.

Момчето е претърпяло „ сърдечен арест неведнъж “ и никой не може да каже сигурно дали има забележителна мозъчна интензивност заради ронливостта на скалпа му, което не разрешава на лекарите да прикрепят към него проводници за електроенцефалограма. Съкрушената баба също стреля против неналичието на надзор върху оръжията в Съединени американски щати, защото сходни произшествия не престават.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Знаменитост свещеник Джоел Остийн споделя, че „ злото няма да надделее...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР