[БАА] Още по темата Аутсорсинг индустрията ще продължи да расте

...
[БАА] Още по темата Аутсорсинг индустрията ще продължи да расте
Коментари Харесай

Ивайло Славов е новият председател на Българската аутсорсинг асоциация

[БАА] Още по тематиката
Аутсорсинг промишлеността ще продължи да пораства с бързи темпове
от Дневник,6 фев 2018
Колко огромен е казусът с неналичието на работна ръка в България

Това е все по-притеснителен фактор за голяма част от бизнеса, а измежду решенията са насърчаване на българите в чужбина да се завърнат и поощряване на имиграцията към България от близки страни
30 яну 2018
Пет български софтуерни компании измежду най-бързо разрастващите се в бранша в ЕМЕА

Варненската " Тайтън гейт " е на първо време от компаниите от България в класацията Deloitte Technology Fast 500 ЕМЕА
12 дек 2017
Най-големите компании за програмен продукт: Все по-силно българско наличие

Технологичните сдружения леко забавят растежа на приходите си. Сега той е 14%, а година по-рано е бил 23%
15 авг 2017 Съоснователят на софтуерната компания " Булпрос " Ивайло Славов е новият ръководител на Българската аутсорсинг асоциация. Той беше определен от новия директорски съвет, който пък беше гласуван на изключително общо заседание на организацията. В него влизат досегашните членове Мая Миланова, общоприет управител на " Карготек България ", и Пламен Цеков, основен изпълнителен шеф на " Скейл Фокус ". Освен Славов новите членове на борда са Стефан Бумов, основен действен шеф на " Хелеклауд България " и някогашен ръководител на БАА, и Илия Кръстев, основен изпълнителен шеф на " A Дейта Про ", оповестиха от асоциацията.

Ивайло Славов има над 20 години професионален опит на управителни постове в интернационалните компании и като бизнесмен. През 2010 година със свои сътрудници основава софтуерната компания " Булпрос ", която е измежду най-бързо разрастващите се в софтуерния бранш съгласно Deloitte Technology Fast 50 in CE и Technology Fast 500 in Europe, Middle East, and Africa.

" Амбициите ми са да допринеса за превръщането на Българската аутсорсинг асоциация в гласа на аутсорсинг и софтуерния бранш при разговора с страната и с просветителната система. Виждам капацитет асоциацията да се трансформира в районен водач за промишлеността в Югоизточна Европа ", разяснява Славов в формалното известие.

На 8 юни във Варна ще се организира петата годишна конференция на Българската аутсорсинг асоциация, която се чака да събере представители на водещи български и интернационалните компании. За събитието идват световноизвестният откривател на цифровата промяна Тим Коул, както и други лектори. Тогава ще бъдат връчени и годишните награди за нововъведения, технологии и аутсорсинг на БАА и БАСКОМ. Победителите ще бъдат излъчени от интернационално жури. Повече информация за събитието тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР