Б ългарският плувец Любомир Епитропов се класира за полуфиналите на

...
Б ългарският плувец Любомир Епитропов се класира за полуфиналите на
Коментари Харесай

Епитропов се класира за полуфиналите на 200 метра бруст

Б ългарският плувец Любомир Епитропов се класира за полуфиналите на 200 метра бруст на Олимпийските игри в Токио с нов народен връх, оповестява.

Той даде общо 14-о време, откакто приключи на 5-а позиция в своята четвърта серия с време 2:09.68 минути, като за първи път слезе под 2:10 минути и усъвършенства върховото си достижение от 2:10.12. В неговата серия най-бързо плува Кук от Австралия с 2:07.37 минути.



Епитропов направи превъзходен заключителен спринт и съумя да се добере до петото място, откакто на 100 метра беше седми.

Полуфиналът е на следващия ден - 28 юли, като българинът е във втората серия. Той е първият български плувец, който преодолява сериите и се класира за полуфиналите на Игрите в Токио.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Изпит. Професорът задава въпрос след въпрос, студентът мълчи. - Добре, финален въпрос: кой е разкрил Америка? Студентът повдига плещи. - Колумб! - напряко крещи преподавателят.… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниХората стават нетърпеливи и към този момент не слушат правителствотоТрима души са починали при злополука на път III- 663 сред Чирпан и село ЗетьовоПо първична информация мъж с маска и ръкавици заплашил служителката в магазин за алкохол и цигари с револвер, взел наличната сума пари и избягал в незнайна посокаВижте какво ги е обидилоВ същото време омбудсманът Диана Ковачева написа остро мнение до ръководителя на КЕВР, в което го прикани да не утвърждава по-високите цени на водатаИзберете своя любимец на уеб страницата на https://greatmonday.bgПетима души са в неизвестностКаква е причинатаПризивът на Столична дирекция на вътрешните работи е хората да карат внимателноРибата и морските блага участват в менюто на всеки ресторант по ирландското крайбрежиеВижте фотоси от церемониятаЕдна от най-големите луни на Юпитер с нова изненада за учените " Не са политиците или военните тези, които би трябвало да интерпретират това, което ние виждаме в небето, тъй като те не са учени “Вижте с коя ваксинаЖена на 43 години и 15-годишно момче са починалите при злополуката, станала тази заран на бул. " България " в РусеЛокдаун за всички или ограничавания за неимунизираните: пред тази алтернатива ще бъде изправена Германия при нова вълна наесен. Мненията по тематиката са разнопосочниОт мрежата Как дамите са се грижели за хубостта си преди 40 години (или съвет
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР