азследват Георги Семерджиев за кражба на гориво от бензиностанция на

...
азследват Георги Семерджиев за кражба на гориво от бензиностанция на
Коментари Харесай

Разследват Семерджиев за кражба на гориво от бензиностанция

азследват Георги Семерджиев за кражба на гориво от бензиностанция на Автомагистрала "Тракия ", оповестиха от прокуратурата.

Районна прокуратура - Самоков обяснява съпричастността на водача, провокирал злополуката с две починали дами в София, за кражба на гориво от бензиностанция, прецизират от обвиняването.

Към момента е открито, че на 03.07.2022 година на бензиностанция в региона на 21-ви км на Автомагистрала „ Тракия “ дошъл лек автомобил с немска регистрация и спрял до колонка за зареждане на гориво.

Водачът (Георги Семерджиев) изискал от чиновник на комерсиалния обект резервоарът да бъде зареден с дизелово гориво. Впоследствие тръгнал без да заплати сметката.

Незабавно е бил подаден сигнал за кражба на телефон 112. В хода на следствието очевидец е декларирал, че лидерът на автомобила, напуснал бензиностанцията, е мъжът, който провокира злополуката с две починали млади дами на 05.07.2022 година в гр. София, а точно - Георги Семерджиев, написа "Телеграф ".

Свидетелят го е разпознал по публикуваните фотоси в медиите.

Проверяват се данни за потребление на табела с регистрационен номер, издадена за друго моторно транспортно средство, както и данни за непозволено потребление на светлинна уредба със особено предопределение, оповестяват още от прокуратурата.

Действията по следствието не престават, изискани са записи от камери за видеонаблюдение в региона на местопроизшествието. Назначена е видеотехническа експертиза, предстоят още разпити на очевидци.

Припомняме, че против Георги Семерджиев са повдигнати пет разнообразни обвинявания. Към момента той е със правосъдна мярка - "постоянен арест ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР