Азис чукна 41 години на 7 март щастлив и доволен

...
Азис чукна 41 години на 7 март щастлив и доволен
Коментари Харесай

Азис чукна 41 с нов кючек

Азис чукна 41 години на 7 март благополучен и удовлетворен от триумфа на новия си кючек „ Жено, бягай ” и фамилния си план, в който майка му Гергина и сестрите й Стефка и Малина демонстрират на ясновидските си качества, научи HotArena.

Кралят на фолка подкрепя трите сестри, както се споделя и фейсбук страницата им, като се включва онлайн дружно с тях в обществената мрежа. Във видеата феновете имат опция да се допитват до трите сестри. От своя страна Азис притегля хиляди фенове в интернет с атрактивното си наличие. Кралят на чалгата пее новия си кючек „ Жено, бягай ”, изявява се като посредник на полемиката, като в това време не не помни да припомня на феновете да харесат страницата на майка му и лелите му и да им се обаждат, писа „ Уикенд “.

Дали ясновидските услуги са платени не е ясно, защото не се прецизира нито във фейсбук страницата, нито във видеата, в които трите дами гледат на карти онлайн. 

 
„ Това са трите дъщери на баба Станка от Костинброд. Те са наследили нейната заложба и оказват помощ на хората, предсказвайки бъдещето ”, написа в страницата на Гергина, Стефка и Малина, а от предаването „ Ничия земя ”, в което бяха показани на феновете на Нова тв, излиза наяве, че леят патрони и скапват вълшебства. Леля Стефка давала религия, майката на Азис – Гергина, давала вяра, а вуйна Малинка – обич.  

Във видеата, в които трите сестри демонстрират ясновидските си качества, а Азис е конферансие, а след това и водещ, и артист, фенове желаеха съвет за сложни моменти и питаха за значими житейски събитие. Все отново не липсваха и занимателни моменти. Момче на 21 години, което живее в Лондон, попита дали ще успее да стане фолк артист, а господин, който не бе прецизирал възраст и местопребиваване, дали ще си купи къща с мъжа си. „ Имаш мъж, по този начин ли да го разбирам?  Странно, не бих предположил, само че както и да е ”, разяснява Азис с необятна усмивка. Кралят на фолка старателно се е заел с поддръжката на трите дами, въпреки че надали им е мощно нужна. Facebook страницата им към този момент има 6700 лайкове, а въпросите към тях не стопират.  

Азис се радва на триумф и на фамилния план, и на новата си ария „ Жено, бягай ”. „ Това не е един от моите съществени планове, които те карат да се замислиш и носят обръщение.Това е парче,което носи въодушевление и те подсеща за пиво,приятели и танци. Благодаря на моя оркестър „ Азис Груп ” за щурите моменти ”, разяснява артистът. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР