Азеалия Банкс обвини Бионсе, че е била в косплей на

...
Азеалия Банкс обвини Бионсе, че е била в косплей на
Коментари Харесай

Azealia Banks ОТРАЗИ Beyonce в дива тирада: Рапърът обвинява певицата, че „е била в косплей на бяла жена“ на корицата на албума на Cowboy Carter и че тя засилва „фалшива реторика, че в кънтри музиката няма расизъм“

Азеалия Банкс упрекна Бионсе, че е била в " косплей на бяла жена " за обложката на албума си Cowboy Carter, защото тази седмица тя атакува " скучната и хубава " суперзвезда в безумни изявления в обществените медии 

Бионсе неотдавна се обърна към реакцията, която получи за навлизането в жанра, когато разкри обложката на албума си - и сподели, че " музиката може да сплоти толкоз доста хора по света ".

„ В това можеше да има комизъм, който да ти даде даже парченце персона, с цел да те направи още веднъж забавен човек... само че ти “ наново усилване на подправената изразителност, че кънтри музиката е форма на бяло изкуство след гражданската война.

'И след това усилване на концепцията, че няма расизъм / сегрегация / иго / принуждение / кражба / кръвопролитие / чума / очевидна полуда на ориста, които да образуват основата на прилагателни като „ горделив, че съм американец “ или „ Бог да благослови Съединени американски щати “.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР