Аз започнах в училище да играя волейбол, след това се

...
Аз започнах в училище да играя волейбол, след това се
Коментари Харесай

Ева Янева: Започнах да играя волейбол в училище

" Аз започнах в учебно заведение да играя волейбол, по-късно се реалокирах в ЦСКА и в действителност от 81-во учебно заведение проведоха Коледен шампионат, на който всяка година бяхме участници ", показа звездата на женския народен тим Ева Янева, която през днешния ден взе участие в откриването на програмата " С волейбол на учебно заведение " в 81 СУ " Виктор Юго " в столицата.

" Подкрепям извънредно доста тази самодейност, този празник. Спортът и като цяло волейболът би трябвало да се разпространява, доста ме радва, че през днешния ден толкоз доста деца се интересуват и желаят да играят волейбол. Моята история стартира много от дълго време, започнах да играя волейбол на 10 години по инцидентни условия, за които съм доста признателна, до ден-днешен това е моят живот ", показа Янева, която неотдавна завоюва исторически дубъл с клубния си тим Волеро Льо Кане.

" Това е една историческа купа за Волеро Льо Кане, до момента не бяха печелили купата на шампионата, също по този начин спечелихме Купата на Франция, доста се веселя, защото много дълго време работихме за тези трофеи, към три сезона и най-сетне успяхме да ги спечелим. Смятам, че Лигата на нациите ще е едно доста хубаво поле за изява и за надграждане и израстване на тима ", сподели Янева във връзка идното присъединяване на националния отбор във Волейболната лига на нациите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР