Аз внимателно прочетох вашите мотиви. Тезите са чудновати. Това заяви

...
Аз внимателно прочетох вашите мотиви. Тезите са чудновати. Това заяви
Коментари Харесай

Кирил Петков в НС: Това правителство няма да позволи да се краде

Аз деликатно прочетох вашите претекстове. Тезите са чудновати. Това съобщи от парламентарната естрада министър председателят Кирил Петков.

Има рекорден експорт, което е резултата от изпусната инфлация. Това значи, че едни компании са съумели да изнесат на външните пазари, само че това не може да бъде въз основата на инфлация в България. Този вид неверни стопански внушения бяха правени 6 месеца. Данните на Национален статистически институт дадоха сигнал за стопански срив. Какъв срив като приказваме за 4 % растеж за първото тримесечие. България имаше по-голям растеж от Германия. Нека да дам действителни обстоятелства, сподели министър председателят.

Увеличихме минималната заплата, подкрепихме фамилиите, безвъзмездни детски градини. За пенсионерите увеличихме пенсиите, това е невиждано нарастване, което не се е случвало 13 години. Увеличихме бюджета за образованието, междинната учителска заплата ще е 25 % повече от междинната за страната, за лекарите - главната ще стане 2 000 лв.. За персоналните лекари има 38 % нарастване. За хората с увреждания имаме 282 милиона лв.. Нула % Данък добавена стойност за хляба, понижаване на ставката за парното, за бизнеса предприехме ограничения за тока. Дългът понижава. Българската банка за развиване излезе на облага. Активизираме поддръжката за стартъпите. В сферата на туризма отчитаме растеж на български и задгранични туристи. В опазването на здравето - въз основата на интензивни кревати минахме през петата вълна на коронавирус без спиране на просветителния развой. Това постигнахме по време на война, невиждана рецесия, коронавирус. Днешният избор е основан на други наши резултати. Причините са следните: отвоюване на " Капитан Андреево ", съобщи Кирил Петков.

Или вотът е може би поради началото на правосъдната промяна: закрихме профилираните съд и прокуратура, господин Цацаров се отдръпна от поста си, стартираме процедура за предварително освобождение на основния прокурор. Или може би вотът е поради действителната диверсификация от съветски газ. Гръцката връзка ще е издигната през юли. И по тази причина, че почнахме следствие на " Турски поток ", добави Петков.

Това държавно управление няма да разреши да се краде. Искам да се обърна към всички депутати, изключително към Има Такъв Народ: Вие сте влезнали с чисти идеали. Вие сте тези, от които зависят 7 милиона българи, приканвам ви да се сетите за своите гласоподаватели. Там няма нито Трифонов, нито Борисов, нито Митрофанова. Тази клетва ви води във вашето решение в утрешния ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР