„Аз ви благодаря на вас, медиите! Че на всяка секунда

...
„Аз ви благодаря на вас, медиите! Че на всяка секунда
Коментари Харесай

Борисов намекна, че може да изпуснем положението с COVID-19

„ Аз ви благодаря на вас, медиите! Че на всяка секунда вие слагате надписи „ Останете си у дома “. Благодаря ви за това, че показвате хилядите трупове във Франция, в Щатите, в Италия и под дърво и камък. Вие знаете ли какъв брой поръчки имаме, с изключение на за... примерно Египет поръча 6 милиона маски, 6 милиона облекла; няма да споделям страните, 'щото иска ми се обидят сътрудниците – чували за трупове! Дефицитна стока! Чували за трупове – всички търсят. Както облеклата, по този начин и чували за трупове! Добре ли ви звучи? Кое е втълпяване на боязън – че търсят чували за трупове? Вие /б.р. към репортерка/ във вашата телевизия за какво насаждате боязън, като давате в Ню Йорк и в Съединените щати умрелите, или в Испания, или в Италия? Може ли истината да е втълпяване на боязън? “.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който посети завода на „ Хигиенно-медицинска промишленост “ ООД във Велико Търново. Компанията е най-големият производител на дезинфектанти в България и има 25-годишен опит в своята сфера. Хигиенните материали, които създава екипът от 150 души, са най-вече за професионална приложимост и най-много за приложение в лечебните заведения.

„ Тук видях и препаратите, с които се мият улиците във Велико Търново “, сподели още министър председателят Борисов. Министър-председателят изрази признателност към кмета на града Даниел Панов, както и към всички кметове в цялата страна, обществени служби и екипи на патронажа, които са извънредно дейни и непрекъснато са в помощ на нуждаещите се българи по време на изключителното състояние поради COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР