Аз това раздвоение не го разбирам, а и не е

...
Аз това раздвоение не го разбирам, а и не е
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Не съм говорил с Валери Сименов, очаквам извинение

" Аз това раздвояване не го разбирам, а и не е мой проблем. Аз си държа на името, достойнството, направил съм вашия началник политик и няма да позоля някой да ми изяснява по какъв начин да желая неговото единодушие ", обърна се към публицистите в Народното събрание Волен Сидеров.  " Това не е казарма. Моите коалиационни сътрудници не са фелдфебели. По-добре да се вслушват в това, което споделям. След позицията на НФСВ не сме говорили със Симеонов. Не мога да приказвам след декларация, която ме упреква в неистина, това е удар по моята чест. Очаквам извенение ".

  Припомняме, че от групировката на вицепремиера Валери Симеонов се разграничиха от " Атака " и водача й Волен Сидеров, който през вчерашния ден заяви, че съдружните сътрудници – ГЕРБ, НФСВ, Вътрешна македонска революционна организация и Атака са се споразумели по всички противоречиви текстове към поправките в Закона за горивата.

На ексклузивен брифинг в Народното събрание, съпредседателят на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров съобщи, че ползите на дребните търговци ще бъдат предпазени и напрежение в обединението няма, оповестява " Канал 3 ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР