Аз смятам, че става въпрос за кризисни процеси в политиката,

...
Аз смятам, че става въпрос за кризисни процеси в политиката,
Коментари Харесай

Ще успее ли проектокабинетът на Слави Трифонов - коментар на Станимир Илчев и Михаил Миков

Аз считам, че става въпрос за спешни процеси в политиката, за политическа рецесия и тя е рецесия на представителството. Това съобщи в студиото на " Денят стартира " някогашният водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков.

По думите му кандидатът да сформира държавно управление желае да го сформира с 10% от имащите право на глас в България. Толкова гласове е взела партията " ИТН " и то по един метод, по който да подчини всички останали политически сили, показани в Народното събрание ", сподели Миков.

Според него пътят, по който е тръгнал Трифонов - " с обобщаване на някакъв състав на кабинет ", не е пътят, по който се реализира болшинство.

" Остава въпросът съзнателно ли го прави да не реализира болшинство или просто по този начин е решил, че би трябвало да бъде - нещо, което е неправилно за политиката. Трифонов към този момент не може да подлага на критика политиците от позицията на отвън политиката. Борисов играеше тази игра много дълго време ", сподели Миков.

Бившият народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев изясни поддръжката, която преди получи Национална движение „Симеон Втори" по този начин:

" Ние имахме благосклонностите на доста хора и от Съюз на демократичните сили, и от Българска социалистическа партия поради ясно прокламираните и за разлика от настоящия случай със Слави Трифонов - напълно оповестени съществени цели, а не фрагментирно нахвърляни къси и дълготрайни задания и нямаше по какъв начин да не ни симпатизират и да не ни поддържат хора от синята и алената съпротива, тъй като това бяха национални цели и те съвпадаха с голямата, необятна настройка в нашето общество ", сподели Илчев.

Вижте още във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР