Аз щях да изкарам един много лежерен мандат като здравен

...
Аз щях да изкарам един много лежерен мандат като здравен
Коментари Харесай

Кацаров депресиран. Кой му развалил почивката

Аз щях да изкарам един доста лежерен мандат като здравен министър, в случай че държавното управление на Бойко Борисов не беше оставило една съвсем унищожена здравна система и не беше объркало имунизацията от самото ѝ начало. Това съобщи в студиото на " Лице в лице " здравният министър доцент Стойчо Кацаров.

" В първите три месеца страната беше оставена без ваксини поради неверната преценка кои ваксини да се договорят. Когато пристигнаха имунизациите с най-голямото количество, персонално министър председателят Борисов ги забрани и след това ги позволи, а в този момент никой не желае да се имунизира с ваксината на " АстраЗенека ".

Те бяха сложени в т.нар имунизационен проект в четвъртата група - всички европейски и освен европейски страни сложиха в първа група възрастните, тъй като те умират. Не беше извършена никаква осведомителна акция ", изясни той.

" За 5-те месеца ръководство на ГЕРБ са сложени 900 000 ваксини, за 3 месеца на служебното държавно управление - 1,3 млн. ваксини ".

" Няма да повторя грешките на предходното държавно управление - с предизборни цели да поставям ограничавания, да махам ограничавания ", безапелационен беше д-р Кацаров. По думите му ограниченията надалеч не са от най-тежките и сътрудниците му от други ресори ясно са декларирали, че ще има поддръжка за всички.

Настоящият народен представител от ГЕРБ  Костадин Ангелов съобщи, че Кацаров имал неприятно отношение към него поради неизпълнено искане да усили заплатата на жена му.  " Никога не е бил шеф на брачната половинка ми. Това е опит да отклони вниманието от пакостите, които е направил в болничното заведение ", акцентира здравният министър. 

От своя страна пък Костадин Ангелов видя в разкритията за задълженията на ръководената от него в продължение на години Александровска болница персонална вендета.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР