Аз ще гласувам „за“ вота на недоверие, защото смятам, че

...
Аз ще гласувам „за“ вота на недоверие, защото смятам, че
Коментари Харесай

Ще гласувам „за вота на недоверие, но категорично съм против избори

Аз ще гласоподавам „ за “ вота на съмнение, тъй като считам, че всички би трябвало да се научим да водим разговор. И когато приказваме за разговор, битка с корупцията и морал, би трябвало в действителност да ги демонстрираме “, сподели на влизане в Народното събрание Ива Митева от „ ИТН “.

„ Надявам се след този избор всички да сме си научили урока. Категорично съм срещу избори, тъй като считам, че те ще основат повече проблеми, в сравнение с ще решат такива “, сподели Митева.

Тя счита, че нито един парламент оттук насетне няма да има подобен капацитет.

„ Разделението ще става все по-голямо, а изборната интензивност – все по-ниска. Затова към този момент би трябвало да покажем в действителност държавническо мислене и здравомислие да се оправим с компликациите “, на мнение е Ива Митева.

„ Ако има един кабинет, даже да е още веднъж от най-голямата партия, всеки ще си е научил урока и деликатно ще слуша другия. Тогава ми се коства, че няма да можем да одобряваме актове, които не желаем. Които считаме, че не са верни. В момента се усещам облекчена, тъй като няма да продължа да гласоподавам по този начин, както ми кажат “, сподели още Митева.

Тя сподели, че през целия уикенд сътрудниците ѝ са били " засипвани " с SMS-и във връзка с това да поддържат кабинета. Митева счита, че всеки би трябвало да вземе решение по съвест.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР