Аз се чувствам като човек с голямо сърце и честна

...
Аз се чувствам като човек с голямо сърце и честна
Коментари Харесай

Гарванлиев: Аз съм горд македонец, но не се отказвам от корените си

Аз се усещам като човек с огромно сърце и почтена душа, изпълнена с доста музика.
Това сподели пред Дойче Веле македонският представител на " Евровизия ", чието самопризнание, че има и българско поданство провокира необяснима вълна от ненавист и " отвращение измежду патриотичните среди в РСМ ".
 Слави Трифонов предложи помощ на македонския участник на Евровизия Слави Трифонов предложи помощ на македонския участник на Евровизия
" Васил Гарванлиев, който би трябвало да съставлява Северна Македония на състезанието “Евровизия ”, е застрашен да бъде отлъчен от...
" Да, аз съм роден в Македония и вярвате или не, аз съм един от най-гордите македонци. Никой не избира семейството и роднините си. Моята баба, майката на татко ми, които към този момент не са измежду нас, е родена в покрайнините на град Петрич. Аз не се оправдавам за това, горделив съм и с това нещо. Аз съм македонец. Навсякъде, където съм излизал на сцената или зад нея - в Чикаго, Торонто, Париж, на всички места всички ме знаят като македонецът Васил Гарванлиев. Музиката е моят откровен паспорт. Аз съм дипломат на музиката, богат на разкази, корени и в никакъв случай няма да се извиня за това ", сподели още известният и надарен македонски реализатор.
Агенция БГНЕС напомня, че.
Членовете на комисията " ще проучват обстановката от всички аспекти и тези дни ще бъде взето дефинитивно решение ". Ще бъдат оценени всички аспекти, произлизащи от реакциите на обществеността, свързани с плана " Евровизия ".
БГНЕС напомня, че през миналите години районен съд Македония взе участие на Евровизия с реализатори от друга етническа принадлежност като Калиопи /влахкиня/, Тияна Дапчевич /сръбски гражданин/, Адриян Гаджа /албанец/, Есма Реджепова /ромка/, само че в никакъв случай не е имало " патриотична " нервност против тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР