;Аз също, когато се моля, понякога заспивам... Това е един

...
;Аз също, когато се моля, понякога заспивам... Това е един
Коментари Харесай

КапиталНО

; " Аз също, когато се апелирам, от време на време задрямвам... Това е един от многото способи да се свети божието име, да се усещам като дете в божиите ръце. "

Папа Франциск пред италианската католическа телевизия Ти Ву 2000, представен от Българска телеграфна агенция

"..ние сме изправени пред следната наклонност, за която доста малко се приказва - наклонността българският народ от " прусаците на Балканите " да стане " простаците на Балканите " с всички произлизащи от това последствия. "

Проф. Иво Христов, народен представител от Българска социалистическа партия, в декларация в Народното събрание за Деня на националните будители

" Димитър Дъбов има своята роля в Българска социалистическа партия и желае да я извършва още известно време - на фронтмен, на Миг Джагър. "

Кирил Добрев, зам.-председател на Българска социалистическа партия, за едно от лицата на вътрешната съпротива, пред bTV

" От времето на Вълко Червенков този вид вождизъм в Българска комунистическа партия и Българска социалистическа партия не е съществувал. Това обединение на личната ти личност с партията. "

Татяна Буруджиева, политолог и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия, за конгреса на партията пред Българска национална телевизия

" Европа не е центърът на света - нито в политически, нито във боен проект, в случай че би трябвало да бъда почтен - и в стопански. Тъй като делът на Европа в Брутният вътрешен продукт на света несъмнено ще понижава през идващите години, по какъв начин Европа да откри мястото си, в което не сме толкоз централни, колкото сме били, само че сме задоволително значими, с цел да се усещаме добре в този свят - това е огромният въпрос, пред който е изправена Европа. "

Иван Кръстев, политолог, ръководител на УС на Центъра за демократични тактики, пред " Нова тв "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР