Аз съм убеден, че колегите от криминална полиция и прокурорите

...
Аз съм убеден, че колегите от криминална полиция и прокурорите
Коментари Харесай

Борисов: Има много ДНК, полицията ще разкрие убийството в Русе

Аз съм уверен, че сътрудниците от престъпна полиция и прокурорите в Русе ще разкрият това ликвидиране. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на Национално заседание на Министерство на вътрешните работи по отношение на убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова.

" От това, което знам, от многото ДНК материал, който има съм уверен, че е въпрос на време да го изкарат. Моля ви да не ги пресирате. Най-добрите криминалисти сме пратили там ", сподели Борисов.

ДНК-то от убийството в Русе е обещано сутринта, само че още се чака.

Борисов сподели още, че " прокуратурата е стопанин на досъдебното произвеждане, само че тя ще бъде едно деловодство, в случай че не работят добре службите ".

" Така като ви виждам през последните две години регионален шеф не сме сменяли или началник на работа. Има израстване в някои от тях до министър, само че от този състав нямам спомен за последните две години шеф да е сменян, нито на Национална службаа. Сиреч, увереността, че който си гледа работата и си е на мястото, я има. Не съм разрешил никакви политически чистки точно с цел да запазим професионалния състав. Прокуратурата е стопанин на досъдебното произвеждане, само че както сподели основния прокурор тя ще бъде едно деловодство, в случай че не работят добре службите ", сподели Борисов.

Той добави, че към момента не може да си изясни за какво има села, в които няма полиция, макар всички пари, коли и техника, които са закупени в последните години.

" Сега и камери се купуват, n на брой. Тази тематика би трябвало да я затворим ", сподели Борисов.

За следващ път министър председателят изрази подозрение, че хората в България са небогати, като даде за образец трафика по автомагистралите в петък, събота и неделя. Според Борисов тези дни би трябвало да станат работни за служителите на реда. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР