Аз съм с мнение, че трябва да бъде предоставена на

...
Аз съм с мнение, че трябва да бъде предоставена на
Коментари Харесай

Министър Сандов: Има системни нарушения на ТЕЦ Марица

" Аз съм с мнение, че би трябвало да бъде предоставена на Украйна. Трябва да помогнем на Украйна да се отбрани от непозната експанзия. Това значи и сигурност за България ", добави Сандов.

Не е решено кой от " Демократична България " ще е част от българската делегация в Киев. Идеята е да има по един човек от съдружните сътрудници. Там ще се вземе решение дали да се даде оръжие. Това сподели министърът на околната среда и водите Борислав Сандов в предаването " Събуди се " по Нова телевизия. 

По думите му не е ясно дали вицепремиерът Корнелия Нинова ще пътува до Киев. 

Според Сандов в България от години се води хибридна война от Кремъл и стига до хора с влечения към Русия от време, когато не е била ръководена по този метод. 

Вярвам, че ще има по един представител на съдружните сътрудници, сподели още той. 

Освен, че другите страни дават военна помощ, някои от тях приканиха за такава помощ другите страни. Ние търсим общо решение в тази посока. Ако не дадем оръжие означава изолираност за България. Такова нещо не трябва да допуснем. България би трябвало да се причисли към общия метод. Украйна е доста близка до България, в сравнение с други страни, в сравнение с други страни, с които сме сътрудници в Европейски Съюз. Такова решение трявба да бъде взето от Народното събрание. Вярвам, че предсои доста скоро, означи Сандов.

Сандов разгласи, че има систематични нарушавания на Топлоелектрическа централа " Марица ". 

30 пъти са открити превишаванията на серен диоксид. За тази година са 8 пъти. Димитровград непрекъснато е обгазяван. Хората напущат града. Това ни принуди да преминем към дейности, посочи екологичният министър. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР