Аз съм от тези които смятат, че е важно правило

...
Аз съм от тези които смятат, че е важно правило
Коментари Харесай

Певицата Анелия открехна завесата за любовния си живот

" Аз съм от тези които считат, че е значимо предписание една жена да има всичките сили. На стопанка, на момиченце, на държанка и на кралица. ", това показа попфолк певицата Анелия по време на присъединяване си в предаването " На кафе " по Nova и продължава да споделя по отношение на обстановката у дома:

" Обичам да ми е красива масата, да е вкусна храната и да сготвям с обич за мъжа ми. Мисля, че се оправям добре, само че за мен правилото е да систематизирам силата си по този начин, че да не се уморявам. Ако съм изморена не върша вечеря и избирам да поръчвам. "

" Важно е да уравновесявам всички тези сили с цел да бъда обичаната жена и да върша нещата на драго сърце. Изтощавам се от задължения и не съм съвършена на всички места. Основен приоритет ми е да отстранявам нужната сила за мъжа ми, за фамилията и за децата, " означи Анелия.

Довечеря хитовата изпълнителка ще извие глас във вървежната пловдивска механа " Джанъм ", където рожден ден ще чества един от публицистите на iNews.bg - Стефан Марков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР