„Аз съм най-щастливият и развълнуван човек на света! Беше много

...
„Аз съм най-щастливият и развълнуван човек на света! Беше много
Коментари Харесай

Бакалова за „Пазители на галактиката 3”: Влязох в най-невероятното семейство,за което мога да мечтая

„ Аз съм най-щастливият и разчувствуван човек на света! Беше доста мъчно да опазя тайната”. Това написа българската звезда в Холивуд Мария Бакалова в прочувствен пост в Instagram, часове откакто беше оповестено, че се причислява към екипа на „ Пазители на галактиката 3”. Тя ще извърши основна роля в новия филм от киновселената на „ Марвел ".

Бакалова благодари на режисьора Джеймс Гън за това, че я е „ въвел в най-невероятното семейство, за което мога да мечтая”. „ Ти си невероятен създател и за мен е голяма чест да работя с теб! Твоите визия, комизъм и гений са извънземни! Освен всичко останало, ти си един от най-невероятните хора, които познавам”, написа още Бакалова в посланието си към Гън.

Актрисата благодари и на екипа си, които е направил допустимо сбъдването на една от най-големите й фантазии.



Звездният актьорски състав на кино лентата, които би трябвало да излезе по кината 5 май 2023 година включва още Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Батиста, Брадли Купър, Силвестър Сталоун, Карън Гилън, Елизабет Дебики, Уил Полтър. Миналата седмица беше обявено, че към него се причислява португалската актриса Даниела Мелхиор, която проби в международното кино с ролята си в " Отряд самоубийци ".

Ролята на Мария Бакалова, както и сюжетът на третия филм от поредицата " Пазители на галактиката ", се пазят в загадка. Първите две продукции осъществиха над 1,6 милиарда $.

Българската актриса направи пробива си в международното кино, откакто английският артист и комедиант Саша Барън Коен я предложения да изиграе щерка му в " Борат 2 ". За осъществяването си Бакалова получи положителни мнения и редица награди, както и номинация за " Оскар ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР