Аз съм на 50 години, а се съревновавах с 40-годишни

...
Аз съм на 50 години, а се съревновавах с 40-годишни
Коментари Харесай

Красотата на българките: Лидия е на 50, но с тяло за милиони

" Аз съм на 50 години, а се съревновавах с 40-годишни дами. Затова съм доста горда, че ме оцениха ", сподели Лидия, която е и притежател на купата Мисис България 2014, представена от " Марица ". Когато заминавала за Испания, организаторката на състезанието я изпратила с посланието: Искам да покажем, че българката, макар годините си, има юношески дух и наподобява като госпожица.

" Това бе и моят претекст да вземам участие. Universal Woman of The Year не е просто конкурс за хубост. Трябва да си изявена в обществото, да имаш работа, семейство, деца ", описа Добренова.

Всички участнички в състезанието имали и идея, за която трябвало да дарят наградния фонд от 10 000 евро. Лидия желала да насочи вниманието към казуса с домашното принуждение. " Каузата на испанката, която завоюва първото място, бяха онкоболните хора. Така че парите отидоха в една болница, профилирана в лекуването на тези болести ", изясни бизнес дамата.

Нашата представителка омагьосала жури и аудитория и с осъществяването си на Дайчово хоро, облечена в българска национална носия. И поради цялостното си показване и младежка фигура дружно с четвъртото място завоюва и наградата " Мисис Звезда ".


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР