Аз съм майка, на 33 г., от Бургас съм, но

...
Аз съм майка, на 33 г., от Бургас съм, но
Коментари Харесай

Теодора Герчева: Сякаш на заден план сме оставили ценностните и важните неща в живота си

Аз съм майка, на 33 година, от Бургас съм, само че от 4 година пребивавам в София в фамилията си. " Имаме 3 деца, от които две са мои родни. Работя в областта на туризма, маркетинга и рекламата. Менажирам фамилната ни къща за посетители в Трявна и съм студентка втори курс в СУ " Св. Климент Охридски “. Това сподели в утринния блок " Добро утро, България “ на Радио " Фокус “ Теодора Герчева – " Мисис Майка на България 2022 “.

" В състезанието може да се запише всяка една фамилна работеща жена и майка. Този конкурс не е единствено за хубост. Критериите, които се правят оценка, освен външността, само че и качествата, които притежаваш като жена, майка, идеите, които имаш, полезностите, които си съхранил в този живот и се опитваш да предадеш на децата си. “

Лично аз не съм се подготвяла по никакъв метод, атмосферата на състезанието беше доста другарска и предразполагаше всяка една от нас да покаже какво съставлява като жена, добави Герчева.

Трудно е да се съчетава майчинство, работа, обучение, изясни Герчева.  " Може би най-точните думи, с които мога да опиша са предпочитание, обич и добра организация. И доколкото е допустимо тази организация да се съблюдава прецизно. Аз съм избрала по-малко внимание да обръщам на себе си, с цел да се отдам на майчинството и работата. Според мен българската жена е борбена жена, любвеобилна и всеотдайна, държаща на фамилните полезности. Това е заложено генетично в българската жена. Повечето дами, с които се срещам и познавам, са тъкмо такива. Те са работливи и борбени “.

Това, което ме тормози е освен протичащото се у нас, а като цяло и в света, добави Герчева.  " Ежедневието на хората е доста забързано, множеството са ангажирани с това по какъв начин да работят повече, с цел да са финансово по-добре. Сякаш на назад във времето сме оставили значителните и скъпите неща в живота. Повече внимание и сила се отделя към материалното, това ме тормози, а не на ценностните неща, които всеки у нас таи у себе си. “

Габриела ГАНЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР