„Аз съм малко изненадан от действията на Слави Трифонов. Според

...
„Аз съм малко изненадан от действията на Слави Трифонов. Според
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Слави Трифонов иска 240 депутати

„ Аз съм малко сюрпризиран от дейностите на Слави Трифонов. Според мен е допустимо той да събере болшинство, само че неговото предпочитание е да има 240 депутати. Това няма да му се получи”. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България” проф. Огнян Герджиков.

„ Служебният кабинет е доста евентуален. От позиция на ползите на страната това не е най-хубавото решение. Ситуацията е комплицирана и ще е изненадващо в случай че се откри решение в границите на това Народно събрание”, счита той.

Бившият ръководител на Народното събрание прибавя, че има доста подобаващи претенденти за поста на министър-председател в един предстоящ длъжностен кабинет и решението е в ръцете на Румен Радев.

Според някогашния длъжностен министър председател Българска социалистическа партия няма да може да сформира държавно управление, в случай че президентът им връчи третия мандат.

„ Новите избори няма да доведат до нещо значително. Патриотичните организации могат още веднъж да преминат бариерата. Не изключвам и партията на Васил Божков да го направи. Всичко това няма да докара до някакви съществени изменения”, изясни проф. Герджиков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР