Аз съм жена в края на 30-те, омъжена съм от

...
Аз съм жена в края на 30-те, омъжена съм от
Коментари Харесай

`Притеснявам се, че съпругът ми изневерява, след като ме насърчи да се срещна с бивш обожател`

Аз съм жена в края на 30-те, омъжена съм от шест години и имаме една щерка, който е на малко повече от година. Малко съм комплициран по отношение на положението на брака си и се надявам, че можете да хвърлите малко светлина върху него.

Наскоро се свързах още веднъж с един мой остарял началник, страховит човек, с който се разбирам отлично. Мисля, че той носеше факла за мен преди време, само че аз бях сгодена за брачна половинка си и защото беше почтен човек, той в никакъв случай не ми сподели нищо, макар че в офиса беше обществена загадка, че ме харесва.

Както и да е, той желае да се забележим на вечеря, с цел да наваксаме, тъй че го управлявах от брачна половинка ми – не че нуждая се от неговото позволение или нещо сходно, само че просто в духа на неприкритост и почтеност. Той знае, че някогашният ми началник ме харесваше, само че беше добре да се срещаме, в действителност изглеждаше, че той в действителност го насърчаваше! Което ме накара да се чудя за какво.

Съпругът ми работи в града, а ние живеем в предградията, тъй че той постоянно се прибира до късно, тъй като постоянно върви на работа или излиза с сътрудниците си на пиво. Никога не съм се оплаквал от това и в никакъв случай не съм бил недоверчив до в този момент.

Той постоянно загатва колежки и се чудя дали това е димна завеса за флиртове или афери. Прекалявам ли с всичко това?

Колийн споделя

Мисля, че евентуално сте. Ако брачният партньор ви беше възразил против срещата ви на вечеря със остарелия ви началник, вие щяхте да се подразните и може би щеше да ми пишете какъв брой неблагоразумен е той!

Звучи по този начин, като че ли може би сте желали той да бъде ревностен, тъй че се чудя дали не се чувстваш малко подценен в сантиментален смисъл и подсъзнателно тази среща за вечеря е метод да го накараш да седне и да ти обърне внимание. Това е нещо, което би трябвало да се вземе поради. Освен това знаете, че този човек ви хареса, тъй че може би погледнете по-задълбочено претекстовете си да го срещнете. Отегчен ли си и незадоволен ли си? Жадувате ли малко сантиментално и полово неспокойствие?

Ако се вълнувате доста от срещата с този човек от предишното ви, това евентуално ви кара да се чудите дали брачният партньор ви изпитва същото към друга жена. Четейки сред редовете, мисля, че се притеснявате, че вие ​​и брачният партньор ви не сте толкоз близки, колкото би трябвало да бъдете, тъй че обсъдете това.

Възможно е просто да имате потребност от известно утешение и евентуално и двамата имате потребност увещание да не пренебрегвате връзката си. Освен това мислили ли сте за обстоятелството, че може би брачният партньор ви просто ви има доверие, знае, че сте щастливи дружно и затова не би трябвало да се тревожи за този някогашен началник?

Източник: mirror.co.uk

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР