Аз съм един обикновен български гражданин, ако ме попитат за

...
Аз съм един обикновен български гражданин, ако ме попитат за
Коментари Харесай

Цветанов: Дали ми е тъжно, че няма да участвам в изборите? Ще ми е интересно

Аз съм един елементарен български жител, в случай че ме попитат за съвет - оказвам помощ, на никого не се налагам. Това съобщи в изявление за Флагман.бг Цветан Цветанов, който посети Фестивала на фолклорната носия в компанията на съпургата си Десислава. Доскорошният втори човек в ГЕРБ не се бе появявал на обществено събитие от месеци.

Започва Фестивалът на фолклорната носия в Жеравна, сем. Цветанови се появиха непретенциозно измежду народа

Днес той пристигна на огромното фолклорно събитие със брачната половинка си Десислава.

- Г-н Цветанов, в какво качество сте тук в Жеравна довечера, от дълго време не сте се появявал на обществено събитие?

- Аз съм един елементарен български жител, брачната половинка ми е тук, щяхме да вземем и дребната ми щерка, само че нещата се трансформираха в последния миг.

- Откъде идвате?

- От София.

- Но имате загар, къде бяхте?

- Няма да споделя. Лично е!

- А какво бихте споделили на всички българи, които довечера са тук?

- Подкрепям тази самодейност още от самото й начало. Гордея се с един същински българин – Христо Димитров, който прави нещо неповторимо, което резервира традициите ни и ни връща 150 години обратно. Убеден съм, че всеки, който се посети фестивала в Жеравна, ще се почувства доста добре.

- Ваши съратници търсят ли ви и има ли фигура, която бихте подкрепили на тези локални избори? При всички случаи ще имат потребност от вас.

- Тези, които са ме търсили съм разговарял с тях, дал съм им съвет, а другите им поисквам триумф и спортсменска политическа игра. Нека да има по-добри хрумвания, те да бъдат показани пред оптимално необятен кръг от хора, да се направи осведомят избор и да има висока изборна интензивност.

- Но няма ли да се почувствате по-добре, в случай че ГЕРБ не съумеят да реализират резултата на тези избори от 2015 година?

- Вижте, сега не съм в предизборния щаб, не вземам участие в дейната политическа обстановка в ГЕРБ. В момента съм непряк наблюдаващ.

- Тъжно ли ви е?

…Ще ми бъде забавно

- Йорданка Фандъкова ли е подобаващият претендент за кмет на София?

- Разбира се, че Фандъкова направи доста за София. Лично аз считам, че тя постави оптимални старания във всички години, в които беше кмет. Надявам се, че ще бъде утвърдена от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР