Аз съм академичен човек, професор, занимавам се с наука. Моето

...
Аз съм академичен човек, професор, занимавам се с наука. Моето
Коментари Харесай

Вили Лилков убеден: Отивам на балотаж

" Аз съм научен човек, професор, практикувам просвета. Моето място на тези избори беше на тези избори. Аз имам идея в политиката ", съобщи Проф. Вили Лилков - претендент за кмет на София.

Той е убеден, че ще бъде на балотаж, и отхвърли да разяснява кого ще поддържа, в случай че не бъде един от двамата претенденти с най-голям избор в София.

„ Искам да слага сериозните проблеми на София на масата и да не приказваме като жители, а с решения. Виждам, че приготвят съперниците ми интензивно ”, добави той.

Посторяването на наземни и подземни паркинги е решението му против невъзможното паркиране в центъра на София, само че не с общински пари, а посредством вложения на частни компании. Той акцентира и на градския превоз в столицата.

„ Време е към този момент да се мисли и за софийска градска железница. Има идейни изследвания – от Перник до Елин Пелин. Това ще понижи натиска на коли от София област към града. Поне три мандата ще се прави сходен план ”, показа в ефира на Нова тв Лилков.

За задълженията на „ Топлофикация София ” той съобщи: „ За финален път през 2012 година е имала позитивен финансов резултат. Тя не се модернизира, тя работи за сила, която се заплаща под нейната себестойност. Без страната няма да може да се модернизира. Бъдещето е в когенерация. ”

„ За проблема с жълтите павета става въпрос за безхаберие ”, безапелационен е той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР