Аз повече ролята на синя каска няма да играя. Това

...
Аз повече ролята на синя каска няма да играя. Това
Коментари Харесай

Каракачанов: Аз повече ролята на синя каска няма да играя

Аз повече ролята на синя каска няма да играя. Това сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, представен от БГНЕС.

" Една година и половина се върших на синя каска. Опитвам се да уравновесявам сред някакви такива настроения. Оттук нататък губим доста време. Вместо да се занимаваме с нещата, които сме заложили в програмата на „ Обедини патриоти ” – миграцията, битовата престъпност, демографската рецесия и още доста други неща, се занимаваме с нелепости. Аз не съм влезнал в политиката, с цел да бъда арбитър ”, добави Каракачанов.

" Като виждам по какъв начин всички ме сочат мен и споделят: " Ето, от Kаракачанов зависи ". Какво мислите, че ще направя? Да падне държавното управление, или да остане? Какво мислите ", попита водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов съобщи, че на съдружния съвет на патриотите през днешния ден няма да бъде обсъждан разновидността за коалиция без участието на Валери Симеонов. „ Има доста по-важни неща, в сравнение с да си изясняваме връзките кой е по-по-най ”, беше безапелационен съпредседателят на " Обединени патриоти ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР