Аз отговарям само за ГЕРБ. От ГЕРБ всички до един

...
Аз отговарям само за ГЕРБ. От ГЕРБ всички до един
Коментари Харесай

Премиерът: Да искам оставката на Каракачанов? Аз отговарям само за ГЕРБ, той е от ВМРО

" Аз давам отговор единствено за ГЕРБ. От ГЕРБ всички до един подадоха отвред оставки. " Така министър-председателят Бойко Борисов отговори на въпрос ще изиска ли оставката на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов, откакто позицията му е всички забъркани в абсурда с евтините жилища, придобивани от хора във властта ( " Апартаментгейт " ) да подадат оставки.
 Каракачанов също с на ниска цена апартамент, не заявил тераси от 117 кв. м  Симеонов с ново косвено обвиняване към Ангелкова: Някой живее в Драгалевци на 1,5 дка, а не го е заявил  Ангелкова: Апартаментът ми в Овча купел е платен на недодялан градеж от моите родители
Публикация в " Биволъ " разкри, че през 2017 година вицепремиерът и брачната половинка му са купили апартамент във " Възраждане " с повърхност 210 кв. м. и цена 264 хиляди лв., т.е. по 640 евро на кв. метър. Каракачанов описал това в декларацията си пред антикорупционната комисия (КПКОНПИ), само че не загатнал за тераси с повърхност 117 км. метра. С тях цената за квадрат към този момент слиза до малко над 400 евро - доста по-ниска от пазарните цени в региона.

Въпреки напомнянето, че Борисов е министър председател, а Каракачанов - негов зависещ, министър-председателят още веднъж отклони въпроса за оставката: " Идете при него. Той е и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация, в този момент взе участие в европейските избори и аз оценка на моите сътрудници не давам, от другите партии. Имам отношение и доста ясно го показах – всички от ГЕРБ, заемащи депутатски, министерски, зам.-министерски постове на деня напуснаха. "

Премиерът не вижда съображение и за оставка на министъра на туризма Николина Ангелкова - която също попадна в абсурда с помощта на обвинявания от някогашния вицепремиер с сектор " Туризъм " Валери Симеонов за платен на ниска цена апартамент в " Овча купел ". 

" До този миг в нищо не са я уличили - отговори Борисов. - Тя пристигна и ми изясни, донесе ми всички документи, ние не гоним ей по този начин, урбулешката, тъй като по този начин би трябвало. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР