Аз обичам Америка, защото много от любимите ми хора са

...
Аз обичам Америка, защото много от любимите ми хора са
Коментари Харесай

Тома Томов: След изборите в САЩ 400 милиона въоръжени хора ще излязат на улицата и ще настане ад

Аз обичам Америка, тъй като доста от обичаните ми хора са там. Има доста забавни българи там и е любопитно за кого ще гласоподават. Всички са обхванати от паника, неустановеност и боязън.

Това съобщи журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия Тома Томов.

Те живеят във време, в което 700 души дневно умират от COVID-19. През декември се чака да умират по 2900, добави той.

„ Тръмп е един нарцис. Виждаш двама остарели мъже. Единият наподобява на остарял и прашен атрибут, а другият е един противоположен нарцис. Докъде американската политическа класа се докара? “, чуди се Томов.

„ Те имат колосални расови проблеми, имат война на престижи, това е една страна, която се пробва да пренапише историята си. Виждат се нерешими несъгласия. Ако двамата умрат, какво толкоз? Те нямат никакво значение в историята “, отсече журналистът.

„ Като че ли американската цивилизация е в един цифров затвор. Хората се трансформират в едни самотници “, заключи Тома Томов.

„ Тръмп ръководи като феодален цар. С него са единствено щерка му и шурей му. Всички са срещу него. Хайката го е подгонила и ще го изяден.

Тепърва има доста неща да се случат. Първото е да не се признаят изборите. Второ 400 милиона въоръжени хора излизат на улицата и ще настане пъкъл “, предвижда Томов.

По думите му възможностите на Доналд Тръмп са доста дребни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР