Аз няма да подкрепя БСП, защото имам съвсем състоятелни аргументирани

...
Аз няма да подкрепя БСП, защото имам съвсем състоятелни аргументирани
Коментари Харесай

Явор Нотев: Няма да подкрепя вота на недоверие на БСП

Аз няма да поддържа Българска социалистическа партия, тъй като имам напълно състоятелни аргументирани визии във връзка на това какво е бъдещето на Народното събрание, какво е бъдещето на ръководството на страната, ако вотът е подсилен, сподели в студиото на " Още от деня " депутатът от " Атака " Явор Нотев.

Явор Нотев, народен представител от " Атака ": Ако отидем към разновидността, който Българска социалистическа партия показаха - служебно държавно управление, тъй като те отхвърлят авансово да се ангажират със съставянето на държавното управление в границите на този парламент, и след служебното държавно управление - избори, тъй че хоризонтът за тези извършения отива до края на зимата. Аз персонално считам, че това е прекомерно рисков ход за страната.
Нотев изясни, че срещата с представителите на Българска социалистическа партия не се е състояла по повода, че " организирането на тази среща сътрудниците от Българска социалистическа партия видяха като една покана към неравнопоставен сътрудник ".
Явор Нотев, народен представител от " Атака ": Бихме желали да знаем по какъв начин ще ръководи Българска социалистическа партия оттук насетне и дали концепцията към партия " Атака ", към проблемите на партия " Атака " и отношението към програмата на партия " Атака " ще се сведе още веднъж до това да се плагиатства от тази стратегия тогава, когато е комфортно и когато е известно да бъде декларирана една позиция, само че не до дъно подкрепена.
Вижте повече във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР