Аз нито разговори с Васил Терзиев съм водил за постове,

...
Аз нито разговори с Васил Терзиев съм водил за постове,
Коментари Харесай

Хекимян побесня и разкри цялата истина за мястото си в екипа на Терзиев

Аз нито диалози с Васил Терзиев съм водил за постове, нито желая пост в неговия екип, сподели той

Ние постове от вас не желаеме, ние диалози с вас не желаеме. Аз нито диалози с Васил Терзиев съм водил за постове, нито желая пост в неговия екип. Това съобщи на конференция в централата на ГЕРБ общинският консултант Антон Хекимян.

„ Свидетели сме на следващото политическо двуличие. Между първи и втори тур тези хора говореха, че Путин идва и е на прага на София. Днес виждаме, че потеглят да молят Ваня Григорова за нейната поддръжка.

Къде е кметът в този миг? Той би трябвало да даде отговор. Упълномощил ли е Бонев да търси поддръжка от Българска социалистическа партия и от „ Възраждане “, склонен ли е той с декларацията на Бонев, че в лицето на Българска социалистическа партия вижда сътрудник? Основният въпрос е къде в тези договаряния е Васил Терзиев.

Ако е упълномощил Бонев да търси поддръжката на Българска социалистическа партия, това значи, че „ крайният болшевик “, както я назоваха, Григорова ще е глас, който ще търсят и на който ще разчитат. Това значи, че партиите, с които плашеха софиянци, към този момент са допустими сътрудници.

Те не са поредни в политиките си “, отсече Хекимян.

" Мога да схвана да политически брак принудително. Но да влезем в политически брак принудително, а другия  да кръшка, това не мога. Не мога да проумея по какъв начин след изборите Българска социалистическа партия стана допустим сътрудник. Важно е да имаш гъвкаво тяло, само че не е хубаво да имаш еластичен морал ", сподели Томислав Дончев. Той посочи, че на следващия ден няма да поддържа вота на съмнение към кабинета. " Колкото и да е гнусно, всички варианти са по-лоши от тази ", посочи той.  

Преди минути Българска социалистическа партия взе решение групата на социалистите в СОС да не поддържа кандидатурата на Борис Бонев за ръководител на Столичния общински съвет. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР