Аз не бих го допуснал, ако зависеше от мен. Ще

...
Аз не бих го допуснал, ако зависеше от мен. Ще
Коментари Харесай

Това е рискована игра, защото по този начин управляващите се освобождават от отговорността

" Аз не бих го позволил, в случай че зависеше от мен. Ще забележим какво ще се случи. Това е рискована игра, тъй като по този метод ръководещите се освобождават от отговорността. Ясно е, че властта не може да носи отговорността до безспир, само че въпреки това, когато се разхлабват ограниченията, би трябвало да има повече суровост към избрани групи, като да вземем за пример младежите, туристите, част от футболните почитатели, които се държат като в гето. Понякога те се държат доста диво и разрушително ".
Така общественият антрополог Харалан Александров разяснява стартирането на аудитория по футболните игрища и идният край за Купата на България през днешния ден. По думите му това е " непростим риск ".
Кралев повтаря и повтаря: Не ние се грижим за организацията с публиката на финала за Купата
" Отпускането на ограниченията разчита на самостоятелното развиване на хората. Някои хора са по-отговорни, други са безотговорни. Големият риск е, че когато хората се съберат в група, стартират да работят други правила . Групата е по-безотговорна и безредна, в сравнение с съставящите я човеци. Затова постоянно, когато хората се съберат в група, са способни да правят безумства. Това е анонимността, тя носи наслада, това е освобождение от рестриктивните мерки, наложени от цивилизацията ", съобщи още той.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР