"Аз искам да разсрочим плащания за изтребителите за минумум 8

...
"Аз искам да разсрочим плащания за изтребителите за минумум 8
Коментари Харесай

Каракачанов разкри вървят ли към София пари, когато става въпрос за сделки за милиарди

"Аз желая да разсрочим заплащания за изтребителите за минумум 8 години, а в хода на диалозите може да ги създадем и 10 или 12 години ". Това съобщи пред Нова телевизия министърът на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила.

„ Някои от нашите съдружници в НАТО – Чехия и Унгария, имат изтребители „ Грипен”, акцентира Каракачанов.

„ И специалистите, и политиците имат разнообразни желания – едните избират F-16, другите – „ Грипен”, а трети - „ Юрофайтър ". Пред мен нито американците, нито шведите, нито италианците са лобирали по един или по различен метод, само че през медиите се прави лобизъм за едните или другите”, изясни той.

Каракачанов съобщи, че не знае дали вървят към София пари, когато става въпрос за милиарди и дали има лобиране в действителност. "Винаги обаче, когато става въпрос за покупко-продажби за милиарди, постоянно има някой, който желае да намаже филията ", добави министърът.

„ Според мен диалогът още не е почнал. Ако държавното управление ме натовари да стартира договаряния с участниците в състезанието, аз ще се опитам да извоювам оптимално положителни условия и цени”, сподели още той.

Каракачанов разяснява и случилото се в Асеновград при започване на тази седмица и последвалите митинги.

„ В Асеновград имаше следващо проявяване на нашите съграждани, роми, които в последните 25-26 години научиха, че имат права, само че не пожелаха да научат, че имат и отговорности. В последните 25 години това население беше оставено на произвола на ориста, беше оставено да откри дупките в нашата обществена система, да получава средства без да работи, да не желае да се интегрира и да не съблюдава законите”, разяснява още Каракачанов.

„ Ние приказваме за липса на работна ръка, а в това време не дребна част от нашите съграждани избират да живеят на обществени помощи и посредством измами да докарват спомагателни средства”, добави той и акцентира: „ Законът би трябвало да е идентичен за всички”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР