Аз имам ясно поет ангажимент за присъствието ми в това

...
Аз имам ясно поет ангажимент за присъствието ми в това
Коментари Харесай

Атанас Славов: Аз имам ясно поет ангажимент за присъствието ми в това правителство

„ Аз имам ясно стихотворец ангажимент за наличието ми в това държавно управление и това е провеждането на правосъдната промяна и промяната в правосъдния бранш. По отношение на нея постоянно съм получавал и съм усещал поддръжка от високо равнище, от страна на премиера и вицепремиера. “ Така отговори правосъдният министър Атанас Славов на въпроса дали счита, че ще остане в държавното управление и след ротацията през март.

За абсурда с офиса на някогашна компания на Асен Василев и Даниел Лорер Славов съобщи, че от обществено известните му обстоятелства не вижда някъде да има нарушаване на закона, само че дали е по този начин е работа на профилираните органи да кажат.

„ Ще има напълно нов Закон за правосъдната власт. Този развой лишава време.Надявам се разделянето на Висшия правосъден съвет да бъде признато и в пленарна зала заради една доста елементарна причина – това ускорява независимостта на съда и отчетността на прокуратурата. “ Това сподели преди дни в Народното събрание правосъдният министър Атанас Славов, напомня SafeNews.

Ще има напълно нов Закон за правосъдната власт

Относно опцията сегашният състав на ВСС и изпълняващият длъжността основен прокурор да работят още най-малко година, Славов сподели, че има справедлив развой, в който самите конституционни промени би трябвало да бъдат създадени на законово равнище.

Източник: bTV

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР