Аз днес няма да правя театър и да късам своята

...
Аз днес няма да правя театър и да късам своята
Коментари Харесай

Лицето Сарафов: Срам ме е от Гешев, яде баклава с ромските барони

" Аз през днешния ден няма да върша спектакъл и да късам своята оставка. Срам ме е от Гешев, яде саралия с ромските барони " Това съобщи Борислав Сарафов по време на своето изказване пред медии. 

Главният прокурор Иван Гешев разгласи сутринта, че ще желае оставката на заместника си Борислав Сарафов, който е и шеф на Националната следствена работа. 

В този час Сарафов дава изказване, с цел да отговори на Гешев. Главният прокурор разгласи по-рано, че заместникът му е бил част от проекта за  свалянето му от поста. Гешев описа за диалозите си с него, в които признал, че е бил заставен да даде изказване за Българска телеграфна агенция предходната седмица. В него Сарафов изясни, че е бил измамен от Гешев, че в джипа е бил със фамилията си по време на гърмежа. 

Гешев упрекна Сарафов, че е принудил апелативният прокурор на София Радослав Димов да напише декларация, с която желае оставката на основния прокурор. 

" Призовавам Иван Гешев да бъде отхвърлен от Висш съдебен съвет. Ако желае да става политик, би трябвало да напусне прокуратурата, Колегите се срамят от него. Той е невменяем и по тази причина би трябвало да бъде отхвърлен от длъжността, защото е неприспособим за това ", съобщи Сарафов. 

" Страхувам се за живота си и упорствам за защита. Обръщам се към Крум Зарков за това ", добави още Сарафов. 

Текстът се обновява. Очаквайте детайлности след минути
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР