Аз бях с колежката на касата, в този момент влезе

...
Аз бях с колежката на касата, в този момент влезе
Коментари Харесай

Смелата Ваня грабна пистолета на обирджия с голи ръце

Аз бях с колежката на касата, в този миг влезе маскираният и сподели да му дадем оборота. Ние се опитахме да го забаламосаме, обаче той беше доста настойчив. Каза да да слагаме парите в плика. Това описа Ваня Кръстева – консултант-продавач в магазин във Варна, която самоуверено протегнала ръка, с цел да обезоръжи маскиран нападател.

Преди самият грабеж в магазина влезнал още различен подозрителен клиент. „ Видимо си беше от наркозависимите. Купи си 1 вафличка. Направи ми усещане, тъй като гледаше към чекмеджето. Вторият влезе 5-6 минути след него. Имахме клиенти още, изчаквали са очевидно да се изпразни “, споделя още тя.

След като тя протяга ръка към оржието, то се разпада в ръцете ѝ. „ То се разглоби, част от него падна на земята. Дадох си сметка, че съм в заплаха по-късно. То в първия миг не мислиш от адреналина “, споделя още тя пред bTV. По думите ѝ няма тактика по какъв начин да се работи в такива моменти. „ Не сме единствено ние, и други сътрудници несъмнено са потърпевши “, счита още дамата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР