Аз ако бях, щях да се оттегля за да не

...
Аз ако бях, щях да се оттегля за да не
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Ако бях от антикорупционната комисия, щях да се оттегля, да не преча на следствието

Аз в случай че бях, щях да се отдръпва с цел да не преча на следствието. Ама не съм Георгиев и не мога да приказвам от негово име. " Така водачът на НФСБ Валери Симеонов отговори на въпрос дали ръководителят на Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) Пламен Георгиев би трябвало да подаде оставката. Комисията е известна със остарялата абревиатура КОНПИ (бел. авт.). " Стига с тоя КОНПИ. Колко време ще приказваме за ръководителя на КОНПИ. Нека да се откри там какви нарушавания има, има ли нарушавания. Има някакъв спор била ли тази тераса негова, не била ли ", сподели неспокойствие от тематиката Симеонов.

Президентът прекомерно надълбоко нагази в политическата тиня, сподели Симеонов за свикания на 8 април Консултативен съвет за националната сигурност (КСНС). Президентът Румен Радев свика съвета за битката с корупцията във високите етажи на властта. " Можеше да резервира рейтинга си, само че очевидно има някакви други цели. Негово право, негова работа. Не бих желал да го разяснява ", добави още Симеонов. После посочи, че Радев има политически цели.

За Пламен Георгиев има изявления за несъответствия при оповестени от него жилищни придобивки и записано в документи за покупко-продажбите, само че той отхвърля да ги изясни.

За несъответствието в данните за средствата на Георгиев четете тук.
Какви пояснения даде Георгиев за парцелите си четете тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Новите жилища на ръководещите (96)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР