Айвън Тони регистрира хеттрик пир победата на Брентфорд с 5:2

...
Айвън Тони регистрира хеттрик пир победата на Брентфорд с 5:2
Коментари Харесай

Хетрик на Айвън Тони в голова фиеста на Брентфорд

Айвън Тони записва хеттрик гуляй успеха на Брентфорд с 5:2 против Лийдс. Той откри резултата от дузпа в 30-ата минута. Малко преди почивката той удвои след красиво осъществяване от фал. В добавеното време на първата част йоркшърци се върнаха в мача след попадение на лятното попълнение Луис Синистера. По този метод колумбиецът се реваншира за нарушаването против Тони, което докара до дузпата, с която домакините откриха резултата, дадена след дълго разглеждане с ВАР.

Патрик Бамфорд, който влезе на почивката, създаваше проблеми на отбраната на “пчеличките ”, които търсеха равнене. Тони се възползва от недоразумение в отбраната на Лийдс и оформи своя хеттрик малко преди да е минал половин час игра. Мениджърът на гостите Джеси Марч бе изпъден, откакто бурно оспорваше решение на съдията.

Американецът изгледа от трибуните по какъв начин Бамфорд направи огромен пропуск. Марк Рока върна гостите в мача в 79-ата минута, само че секунди по-късно Брайън Мбуемо възвърне задатъка от два гола на Брентфорд. В добавеното време влезлият като запаса Йоане Виса се разписа, с цел да оформи крайното 5:2.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР