Айтос скърби за 29-годишния Нурай, който снощи загина при зверска

...
Айтос скърби за 29-годишния Нурай, който снощи загина при зверска
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! 29 г. Нурай, убит от авера си джигит, оставя малко момиченце сираче СНИМКА

Айтос скърби за 29-годишния Нурай, който нощес почина при зверска злополука. Той си отиде поради безобразието на авера си Тайфун Ерол Рамаданов, карал голфа си с доста висока скорост. 

Всички разказват Нурай като извънреден мъж. Бил доста радушен, добър и учтив. 29-годишния мъж оставя жена и малко момиченце, написа „ Флагман “.

„ Нурай доста обичаше и се грижеше за фамилията си. Бяха неразделни с жена си и дребното си момиченце. Детето още не знае какво се е случило с татко му, непрекъснато пита къде е тати и плаче, сякаш усеща нещастието, което ги е сполетяло “, споделят съседи на Нурай.

Загиналият се занимавал със фамилен бизнес. Имал дребен хранителен магазин, по този начин изкарвал прехраната за фамилията си. Жена му е фармацевт.

Нурай нощес посрещнал другари вкъщи си. С Тайфун Ерол Рамаданов излезли да вземат нещо от бензиностанция „ Шел “, която се намира на входа на града откъм София. На прибиране е станал съдбовният удар. Тайфун карал автомобила си с гневна скорост и изгубил надзор над ръководството.

„ Той по принцип е прочут с безобразното си шофиране. Винаги кара бързо. Дори преправя колите си в автосервиза на татко си, където и той самият работи. Прави ги по-мощни. Голям джигит е. Но поради него почина един почтен младеж. Много тъпо “, споделят съседите на Нурай, които познават добре и двамата.

Стана ясно, че лидерът не е употребявал защитен колан по време на удара. Състоянието му обаче е устойчиво, той е настанен в отделението по неврология на УМБАЛ „ Дева Мария “, без заплаха за живота.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР