АЙОВА СИТИ, Айова (АП) — Феновете, които искат да могат

...
АЙОВА СИТИ, Айова (АП) — Феновете, които искат да могат
Коментари Харесай

Феновете на Кейтлин Кларк могат да очакват да платят стотици, за да влязат на вратата за нейното бягане с рекорд в четвъртък

АЙОВА СИТИ, Айова (АП) — Феновете, които желаят да могат да кажат, че са били на арената, когато Кейтлин Кларк е сложила Рекордът на NCAA в кариерата на дамите ще заплаща невиждана награда към този миг.

Не. 4 Мачът на Айова против Мичиган в Carver-Hawkeye Arena в четвъртък вечер се превръщаше в най-скъпият баскетболен билет за дами за всички времена, експерти или колежани, съгласно продавача на вторичния пазар TickPick.

Средната цена на билета беше $394 в сряда.

Кларк се нуждае от още осем точки, с цел да изпревари Келси Плъм като водач в кариерата на NCAA при дамите. Тя има приблизително 32 точки на мач този сезон и 28,2 за кариерата си, тъй че е безвредно да се допусна, че върхът на Плъм от 3527 точки за Вашингтон от 2013-17 година ще падне против Върколаците.

Рекордът за най-скъпата междинна цена на покупка на билет за женски баскетбол на вторичния пазар е $150 за Мача на звездите на WNBA през 2022 година, съгласно TickPick.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР