Айнтрахт (Франкфурт) затвърди възхода си през 2020 година. Орлите сразиха

...
Айнтрахт (Франкфурт) затвърди възхода си през 2020 година. Орлите сразиха
Коментари Харесай

Орлите укротиха биковете в Бундеслигата

Айнтрахт (Франкфурт) затвърди възхода си през 2020 година. " Орлите " съкрушиха с 2:0 вкъщи водача в Бундеслигата РазенБалшпорт (Лайпциг). Двубоят бе от 19-ия кръг на шампионата.

В началото на второто полувреме Алмами Туре откри резултата, а в продължението Филип Костич оформи крайното 2:0.

По този метод възпитаниците на Ади Хютер събраха 24 точки и заемат 9-а позиция във краткотрайното класиране. " Биковете " не престават да са водачи, само че Байерн може да понижи изоставането си от върха на едвам точка, в случай че победи Шалке по-късно през днешния ден.
 Снимка 463401
Източник:

Айнтрахт изигра отличен дуел в отбрана, успявайки да обезврежда най-хубавата офанзива в Бундеслигата. С пропуски се отличиха Шик, Мукиеле, Вернер и Нкунку.

В 48-ата минута Мартин Хинтерегер проби отляво и върна топката към границата на наказателното поле. Там беше Алмами Туре, който с приказен удар в горния ляв ъгъл не остави шансове на Петер Гулаши.
 Официално: РазенБалшпорт счупи трансферния си връх за Дани Олмо
Официално: РазенБалшпорт счупи трансферния си връх за Дани Олмо

Испанският национал подписа с " биковете "

" Биковете " потеглиха да търсят изравнителен гол, само че вместо това позволиха втори в своята врата. В четвъртата минута на продължението Гонсало Пасиенсия направи отличен пробив отляво и пусна паралелен пас за Филип Костич, който насочи топката във вратата за крайното 2:0.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР