Айлин Бобева търсеше любовта навсякъде Във вторият сезон на Ергенът“ тя

...
Айлин Бобева търсеше любовта навсякъде
Във вторият сезон на Ергенът“ тя
Коментари Харесай

След „Ергенът“ и Фарид: Айлин Бобева намери кой да я обича всеотдайно

Айлин Бобева търсеше любовта на всички места

Във вторият сезон на „ Ергенът “ тя не съумя да омае пианиста Евгени Генчев. Той лудна по манекенката Валерия Георгиева, на нея даде годежния пръстен, само че с днешна дата двамата не са двойка.

Малко откакто напусна любовното риалити, където се състезаваше за сърцето на музиканта, Айлин Бобева се похвали с ново гадже.

Иранецът Фарид Джафари не се оказа единствено много по-голям от нея, ами и непристойно богат. Дори връзката им стигна до такава степен, че той я срещна с родителите си, които живеят в Германия. Айлин се хвалеше, че Фарид е благородник, знае по какъв начин да я радва с дарове, само че пък не я глезел ненужно.

Двамата се срещнали около общи другари, само че първоначално връзките им не били съществени. След любовното шоу обаче те се задълбочили и станали гаджета.

И по този начин известно време богатият иранец се водеше изпепеляващата обич на палавата Айлин.А тя заливаше нета с общи фотоси и подскачаше от обич по него.

Както се заричаше, че е намерила точния мъж и  е бясно влюбена, внезапно двамата се разделиха. Не е ясна повода за това, евентуално разликата във възрастта, а  и особеното светоусещане си е споделило думата.

Но Айлин лековато одобри разлъката, не си го постави на сърцето и към този момент се похвали с нова обич. Новият й бил супер младок, „ новото й момченце “, което се оказа малко кученце. Е, в този момент в действителност това чаровно четирикрако ще я обича безрезервно, хилят се в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР