Авторският моноспектакъл на Здрава Каменова Хитът на сезона“ , пловдивчани

...
Авторският моноспектакъл на Здрава Каменова Хитът на сезона“ , пловдивчани
Коментари Харесай

Здрава Каменова представя „Хитът на сезона“


Авторският моноспектакъл на Здрава Каменова „ Хитът на сезона “, пловдивчани могат да гледат на 10 Март от 19:00ч, в Държавен куклен спектакъл – Пловдив.

„ Хитът на сезона “ ни вкарва в света на писателката Жива Каменарска. Тя е изправена пред нервен краен период за написване на пиеса, а в живота й нахълтват герои, обезумели от упоритости и неосъществени фантазии. Всички те са на ръба и със незабавна потребност точно от присъединяване в тази пиесата.

Историята на една надарена, само че притисната от събитията писателка… Ще напише ли в период пиеса, която ще е шлагер? Какво може да те въодушеви или откаже в актуалния свят? Талантливата Здрава Каменова влиза в ролята на 7 героини, сменя 10 костюма и перуки, направени по план на известната Свила Величкова. Режисьор е Благой Бойчев.

Докъде ще бъде доведена Жива от операциите на тези герои и какъв брой огромна е цената, която би трябвало да заплати, с цел да сътвори същински Хит? Неочакван поврат, какъвто даже писателката не би могла да измисли, ще преобърне живота й до точка, от която няма връщане обратно.

В най-новия комедиен моноспектакъл на Здрава Каменова ще се появят обичани персонажи от най-популярните й комедии в нова и необикновена светлина („ Жената е необичайно животно, „ Помощ, имам две деца “, „ Бонбон “, „ Когато рокът беше млад “).

Билети на касата на Кукления спектакъл и в Grabo.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР