Авторитетният анализатор Пол Мърсън скъса от критики доскорошния играч на

...
Авторитетният анализатор Пол Мърсън скъса от критики доскорошния играч на
Коментари Харесай

Заклеймиха Уолкът като сребролюбец в Англия

Авторитетният анализатор Пол Мърсън скъса от рецензии досегашния състезател на Арсенал Тио Уолкът поради прехвърлянето му в Евертън. В своята колонка в „ Дейли Стар” някогашният футболист и треньор укори нападателя, че се е съгласил на договорката само поради парите.

„ Карамелите” заплатиха 20 милиона паунда за тогавашната звезда на „ топчиите”. Уолкът се надява, че на „ Гудисън Парк” ще играе доста по-редовно и по този начин ще има късмет да попадне в състава на Англия за Мондиал 2018.

Това обаче по никакъв метод не впечатли Мърсън, който разсипа футболиста в колонката, която списва за вестник „ Дейли Стар”. „ Изобщо не разбирам нещата от гледната точка на Уолкът. Евертън бе помлян от Тотнъм, а техният управител сподели, че те би трябвало да бъдат „ по-скучни”. Това несъмнено не те изпълва с неспокойствие, в случай че си нападател и отиваш там, нали по този начин? Сега просто си знаеш, че отборът ще играе още по-защитно, а това значи по-малко шансове пред Уолкът”, разяснява Мърсън.

„ Той към този момент е спечелил задоволително пари. Сега ще извърви пътя до Ливърпул. Защо? Къде тъкмо ще приключи Евертън?”

„ Саутхемптън и даже Борнемут играят по-експанзивен футбол от Евертън. Понякога е нужно да се лишиш от пари, с цел да играеш там, където ще бъдеш щастлив”, добави Мъ
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР